avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pati numerar din cont personal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pati numerar din cont personal

Buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie :
A facut cumparaturi de la Selgros in valoare de 26519 lei si patronul a platit cu voaie de varsamant la Raiffeisen Bank. Pentru ei e corect dar eu cum justific plata mai mare de 10000 lei la magazin cash&carry ? mentionez ca eu nu am cont la Raiffeisen Bank. Cum e corect sa procedez??
multumesc, o zi buna

Alte discuții în legătură

Plata unei facturi de catre o persoana fizica in numele unei persoane juridice manfree manfree Situatie atipica...unui SRL i-a fost emisa o factura in valoare de 20 000 RON, suma ce trebuie platita urgent. Cum suma depaseste 5000 RON, nu se poate plati ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere restanta nicola11 nicola11 detin o locuinta in bucuresti si in urma decesului tatalui meu m.am trezit ca am de plata o suma foarte mare la intretinere,...16700lei cu penalizari cu ... (vezi toată discuția)
Plafonarea incasarilor si platilor emanuela25 emanuela25 Buna ziua Am o nelamurire in ceea ce priveste articolul din legea 70/2015 in care se precizeaza ca \\"Sunt interzise plăţile fragmentate în numerar către ... (vezi toată discuția)