Buna ziua,
O Societate multinațională de Asigurări, a depus o plângere penală impotriva mea la Parchet. Parchetul după 12 luni de anchete, verificări documente, etc , a dat Ordonanța de clasare a plângerii penale.
Din acest motiv am pierdut Business, clienți, bani.
Care sunt pașii ce trebuiesc făcuți, pentru a putea fi despăgubit de către această Societate?
Nu au fost concludente motivatiile Societatii, mai ales că acestia au mintit, iar Procuratura a constatat declaratiile mincinoase. Scurt. Eu aveam o Societate de Broker in Asigurari, am incheiat o polita de asigurare cu o suma asigurata de peste 11.000.000 euro, Echipamemntul asigurat a luat foc, iar Asiguratorul nu a dorit sa despagubeasca, Clientul meu a chemat in Instanta Asiguratorul si a castigat la Tribunal. Asiguratorul nu a facut decat sa tergiverseze plata despagubirii si ne-a chemat pe penal la Parchetul din Buzau atat pe mine, pe Reprezentantul PSI, pe reprezentantul clientului si pe pompierii voluntari. Au pierdut pe line, deoarece Parchetul de pa langa Tribunalul de la Patarlagele a dat Ordonanta de casare pe linie. Eu Societatea o am suspendata datorita acestui Asigurator.