avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ordonanta de clasare plangere penala companie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ordonanta de clasare plangere penala companie multinationala, posibilitate obtinere despăgubiri

Buna ziua,
O Societate multinațională de Asigurări, a depus o plângere penală impotriva mea la Parchet. Parchetul după 12 luni de anchete, verificări documente, etc , a dat Ordonanța de clasare a plângerii penale.
Din acest motiv am pierdut Business, clienți, bani.
Care sunt pașii ce trebuiesc făcuți, pentru a putea fi despăgubit de către această Societate?
~ Conținut șters la cerere ~
In ce temei s-a dispus clasarea?
Nu au fost concludente motivatiile Societatii, mai ales că acestia au mintit, iar Procuratura a constatat declaratiile mincinoase. Scurt. Eu aveam o Societate de Broker in Asigurari, am incheiat o polita de asigurare cu o suma asigurata de peste 11.000.000 euro, Echipamemntul asigurat a luat foc, iar Asiguratorul nu a dorit sa despagubeasca, Clientul meu a chemat in Instanta Asiguratorul si a castigat la Tribunal. Asiguratorul nu a facut decat sa tergiverseze plata despagubirii si ne-a chemat pe penal la Parchetul din Buzau atat pe mine, pe Reprezentantul PSI, pe reprezentantul clientului si pe pompierii voluntari. Au pierdut pe line, deoarece Parchetul de pa langa Tribunalul de la Patarlagele a dat Ordonanta de casare pe linie. Eu Societatea o am suspendata datorita acestui Asigurator.
Temeiul de drept ma intereseaza
Sincer, nu inteleg intrebarea Dvs. Imi cer scuze

Alte discuții în legătură

Cearta in familie -ordonanta de clasare mihai455 mihai455 Buna seara. Anul trecut am avut o cearta cu mama mea si din cauza stresului acumulat i-am dat o palma (nici macar palma nu se poate numi). Ea a chemat politia ... (vezi toată discuția)
Solutie impotriva sentintei date in plangere la rezolutie ContSters244210 ContSters244210 Solutie: AMÂNÃ PRONUNŢAREA LA DATA DE 29.03.2012 29/03/2012 Încheiere Solutie: În baza art. 2781 alin. 8 lit. c C.pr.pen., admite plângerea formulată ... (vezi toată discuția)
Ordonanta de clasare AxinteG AxinteG in ordonanta de clasare nu scrie ca in temeiul art.339 ali4 in termen de 20 zile pot formula plangere impotriva acesteia. in ordonanta scrie: Fata de ... (vezi toată discuția)