Buna ziua,
O Societate multinațională de Asigurări, a depus o plângere penală impotriva mea la Parchet. Parchetul după 12 luni de anchete, verificări documente, etc , a dat Ordonanța de clasare a plângerii penale.
Din acest motiv am pierdut Business, clienți, bani.
Care sunt pașii ce trebuiesc făcuți, pentru a putea fi despăgubit de către această Societate?
Dispun
1 Clasarea cauzei avand ca obiect infractiunile de inselaciune, negligenta in servici, fals in inscrisuri sub semnatura privata, uz de fals si fals in declaratii, prev si ped de art 244 Cod Penal si art 298 Cod Penal rap la art 308 Cod Penal, art 322 Cod Penal, art 323 Cod Penal si art 326 Cod Penal.
2 Clasarea cauzei avand ca obiect inffractiunea ca neglijenta in serviciu, prev si ped de art 298 Cod Penal rap la art 308 Cod Penal
3. In temeiul art 275 cheltuielile raman in sarcina statului.
In temeiul art 315 alin(1) lit b C.proc pen.. cu referirela art 314 alin 1 lit. a C procpen. rap,la art 16 lit. a si b Cod de procedura penala
Am vazut ca plangerea a fost formulata sub aspectul savarsirii mai multor infractiuni si clasarea s-a dispus in temeiul art. 16 alin.1 lit a „fapta nu exista” doar ptr. unele dintre ele.
In functie si de ce se retine in ordonanta de clasare ca situatie de fapt, puteti depune plangere penala pentru inducerea in eroare a organelor judiciare.