avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare permis conducere

buna ziua am permisul suspendat pe 90 zile ptr nerespectarea semnaleleor luminoase si acustice la trecerea la nivel cu calea ferata din data de 15 iulie 2016
cand am fost ptr testul de verificare al cunostintelor de circulatie m,i sa spus ca la abaterea pe care am facut.o nu se acorda micsoarea suspendarii la 30 zile.
Intrebarea mea este urmatoarea, daca dupa 90 de zile de la suspendarea permisului ma voi duce la politie si permisul de conducere mi se va restitui fara nici o alta problema; binenteles ca am primit si amenda dar am platit.o atunci dupa 15 iulie. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:02, 10 Octombrie 2016
Este adevarat, nu se reduce perioada de suspendare. Il veti putea ridica fara probleme dupa efecturarea perioadei de suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat fara drept de circulatie doarcosmin doarcosmin Buna ziua.Am nevoie de niste lamuriri daca se poate. Azi dimineatza ma aflam in c-lung mold. si mergeam spre suceava.cu 200 m inainte de o cale ferata ... (vezi toată discuția)
Mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile cum fac sa reduc la 30 de zile pentru ca este prima abatere OVYBUB OVYBUB mi-a fost suspendat permisul auto pe 90 zile, cum fac sa reduc pedeapsa pentru ca este prima abatere si cat poate fi redusa. motivul luarii permisului este ... (vezi toată discuția)
Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ... Oprea sara17 Oprea sara17 Mi a fost reținut permisul ptr neacordare prioritate pietoni ptr 90 de zile.am dat testul 13din 15 și mi a fost restituit permisul după 30 de zile. La 2 ... (vezi toată discuția)