avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... trecerea din functie publica consilier debutant la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

trecerea din functie publica consilier debutant la consilier asistent

Bună ziua.
am o problema cu încadrarea mea situația stă cam așa:
- în anul 2016 cu data de 1 august am devenit functionar public definitiv . La reincadrare pe statul de functii cu data de 01.08.2016 apare asa : funcția= consilier asistent, sudii= S, clasa de salarizare= 32, salariu de incadrare= 0, spor de vechime= 0, salariu de baza = 1050 lei la care se adauga 12% conform oug 27/2015+ 10% conform oug 27/2015+ spor toxicitate 15% = salariu brut. intrebarea mea este urmatoarea : toate acele mariri + sporul de toxicitate se adauga la salariu de baza format din salariu de incadrare +sporul de vechime si rezulta salraiu de baza? sau se adauga numa vechimea la salariu de incadrare fara mariri si toxicitate rezultand salariul de baza care daca este mai mic de 1250 lei este obligat prin lege sa ne dea minimul si sa se adauge celelalte mariri+sporul de toxicitate?
Va multumesc si scuzati eventualele greseli .

Alte discuții în legătură

Salariul unui inspector asistent marcyz marcyz Buna ziua. In prezent am salariul de incadrare de 866 la care se adauga spor vechime de 5% si spor calculator de 10%. La sfarsitul anului s-au acordat majorari ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public ancutzaelita ancutzaelita Buna Ziua ! Lucrez in cadrul unei primarii, ca si functionar public cu un salariu de incadrare de 1050 lei + un spor de conditii vatamatoare de 15%, un spor de ... (vezi toată discuția)