avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasire domiciliu / revenire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasire domiciliu / revenire

Sotia unui prieten si-a parasit familia 52 de zile pentru a locui singura in apartamentul parintilor ei. Ea isi acuza de infidelitati sotul si intentioneaza sa introduca actiune de divort. De o zi a revenit pentru ca avocatul i-a spus ca este mai bine sa continue cu divortul din domiciliul conjugal si nu din afara acestuia. Totusi in putinele dati cand a venit acasa a mentinut o stare de tensiune (urlete si tipete presiuni emotionale asupra copiilor) fapte pe care acum il repeta. Tatal copiilor este pus in fata unei dileme: doreste ca si copii sa intre in contact cu mama lor dar doreste sa-i si protejeze. El nu este toata ziua acasa. Mai trebuie mentionat ca ea sufera de o tulburare psihica si ca este sub tratament. Cui (carei institutii: politie, judecatorie, etc) si cum ar putea consemna parintele modul de comportament al mamei (parasire de domiciliu, scandaluri, etc) in asa fel incat instanta care va delibera asupra custodiei copiilor sa aiba cunostinta si de aceste realitati atunci cand va analiza ce este mai bine pentru interesele minorilor celor 2 parinti?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 15:41, 10 Octombrie 2016
Starea de fapt va putea fi probată cu martori si înscrisuri, eventual un interogatoriu.

Starea de sanatate cu înscrisuri medicale, foaia de observatii de la medicamente, recomandari in functie de manifestările si specificul bolii.

Ce vârste au minorii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare termen impacare bontzi bontzi Buna...dimineata!:) Ma aflu in situatia in care sotul meu a introdus actiune de divort, din culpa comuna, zice el. Suntem casatoriti de un an jumatate si avem ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie, implicatii ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua, fratele meu a parasit domiciliul conjugal, mutandu-se la parinti (intentioneaza sa divorteze), intrucat, de ani de zile, relatia cu sotia sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Infidelitate conjugala-probe Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti daca intentez divortul din cazul infidelitatii conjugale a sotului meu, ce probe trebuie sa prezint la tribunal? ... (vezi toată discuția)