Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca intentez divortul din cazul infidelitatii conjugale a sotului meu, ce probe trebuie sa prezint la tribunal? Martori nu am, insa el si-a recunoscut fapta in fata mea si a parintilor mei. De asemenea, am lista convorbirilor telefonice intre sotul meu si iubita lui, pe o perioada de 8 luni. De fapt, numai pe baza acestei probe a recunoscut in sfarsit ca are o relatie extraconjugala.MUltumesc foarte mult pt. raspuns.
Va multumesc pentru raspuns. Asta va insemna, ca divortul se va pronunta exclusiv din culpa lui, nu? In acest caz, va fi afectat dreptul lui de a-si vizita copii nostri? Avem doua fetite minore. Multumesc.
In cazul in care nu se prezinta in fata instantei, se considera un raspuns la interogatoriu in favoarea dvs.
Cu privire la copii... instanta nu-i va lua dreptul sa-si viziteze copiii, lucru pe care, personal, v-as sfatui sa-l cantariti si dvs.
Faptul ca n-a fost un sot onest nu echivaleaza cu faptul ca nu-i un tata responsabil.
Are obligatia de-a plati pensie de intretinere si de-a creste copiii, impreuna cu dvs.