avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infidelitate conjugala-probe
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infidelitate conjugala-probe

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti daca intentez divortul din cazul infidelitatii conjugale a sotului meu, ce probe trebuie sa prezint la tribunal? Martori nu am, insa el si-a recunoscut fapta in fata mea si a parintilor mei. De asemenea, am lista convorbirilor telefonice intre sotul meu si iubita lui, pe o perioada de 8 luni. De fapt, numai pe baza acestei probe a recunoscut in sfarsit ca are o relatie extraconjugala.MUltumesc foarte mult pt. raspuns.
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 16:05, 7 Septembrie 2010
Multumesc pentru amabilitate.
Eu chiar ma temeam sa nu afecteze relatia lor intr-un sens negativ, adica program mai strict, etc. In nici un caz n-as vrea asta, pentru ca amandoua fetitele isi iubesc enorm tatal.
O zi buna va doresc!
Ma bucur ca reusiti sa tratati situatia (care nu-i deloc placuta!) cu realism, ca puneti pe prim-plan interesul major al copiilor, ceea ce unii dintre noi uita cateodata.
Va doresc s-aveti puterea de-a trece peste-acest divort si de-a pastra o relatie umana cu tatal copiilor, de dragul si spre binele lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare termen impacare bontzi bontzi Buna...dimineata!:) Ma aflu in situatia in care sotul meu a introdus actiune de divort, din culpa comuna, zice el. Suntem casatoriti de un an jumatate si avem ... (vezi toată discuția)
Cum poate tatalsa obtina custodia copilului? Bbk Bbk Buna ziua! As dori sa ma ajutati daca se poate cu cateva raspunsuri privind un caz un pic dificil din punctul meu de vedere. Cunosc un ... (vezi toată discuția)
Exista infractiunea de complicitate la adulter (amant)? mihai335 mihai335 De ceva vreme am o relatie cu o persoana. Intr-o zi am observat intr-o masina o persoana care ma fotografia in compania acesteia. Sa n-o lungesc, am aflat ca ... (vezi toată discuția)