avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... masurarea terenului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

masurarea terenului

Buna ziua.
Sant intrun proces de partaj al unui teren .Sa masurat de 2 ori terenul ,prima oara cu acordul ambelor parti (reclamant si parat) si a 2oara la contra exepertiza ceruta de mine .An ambele cazuri am avut cifre diferite de metri patrati si mai putin decat mi se cuvine mie prin actul notarial .la prima masuratoare mia iesit 15 metri patrati mai putin (am certitudinea ca primul ing.topograf a fost corupt de parat) si la a 2 masuratoare sa constatat ca am 115 metri patrati mai putin .Prin urmare paratul vrea sa refaca masuratoarea motivand caci gps-ul la ultima masuratoare a fost defect .e legal asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:25, 10 Octombrie 2016
Buna ziua,
Aveti terenul, daca are o forma cat de cat regulata, exista rulete iar calculul suprafetelor nu este o chestiune doctorate in matematica.
Da, se poate solicita o noua masuratoare daca se poate dovedi ca aparatul a avut probleme.
Participati la masuratoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren fara drum de acces ContSters295489 ContSters295489 As dori sa va intreb daca noi am fost pusi in posesie in 1996 cu un teren de 7000mp iar acum s-a constatat ca detinem cu 500 mp mai mult poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Cadastru Mariandanut Mariandanut Am si eu o problema si nu stiu care ar fi pasi de facut,pe actul de propietar am 400 metri patrati in urma cu 2 zile mi.a sosit si cadastrul pe care lam ... (vezi toată discuția)
Cum putem scapa de procese care dureaza ani VioletaT VioletaT Buna seara, In 1967 tatal meu a cumparat o casa cu teren ,sau facut garduri in jurul propietati.nu am avut probleme cu vecini pana acum 5 ani,cand un vecin a ... (vezi toată discuția)