avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Plata pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Plata pensie

am domiciliul stabil in alta tara si doresc sa aflu ce trebuie sa fac pt. ca pensia mea pe care o primesc pt. activitatea desfasurata in Romania sa imi fie virata intrun cont la una din bancile din Romania.Cui trebuie sa ma adresez si ce acte imi trebuiesc. Multumiri anticipate pt. raspuns
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:51, 11 Octombrie 2016
Buna seara,
Va trebui sa va deschideti un cont la o banca din Romania si sa-l comunicati casei teritoriale de pensii care va da pensia. Aceasta va vireaza automat drepturile in banca in fiecare 14 ale lunii.
stiti cumva si ce acte trebuie sa depunlabanca
Va spun cei de la banca ce va trebuie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intimata pt ca am indraznit sa imi recuperez sumele incasate abuziv de la banca topina topina In baza unei sentinte definitive pe clauze abuzive,am notificat amiabil banca, pe 23 oct, sa puna in aplicare in 15 zile. In 17 nov printr-un raspuns ... (vezi toată discuția)
Unde primesc pensia? Toni98 Toni98 Sint deja pensionar dar doresc sa plec la fiica mea in strainatate pentru o perioada mai lunga. Nu mai am rude in tara. Pensia o primesc in cont bancar. Dar ... (vezi toată discuția)
Pnesie alimentara gozaneala gozaneala Sunt in spania,la fel si fosta sotie cu copilul.spunetimi va rog in ce mod legal pot sai platesc pensia alimentara copilului Ea nu vrea sami deie nici un nr ... (vezi toată discuția)