avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Darea in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Darea in plata

Buna seara,
Am facut un credit ipotecar cu BCR pentru cumpararea unui apartament.
In contract era mentionat ca in caz de nu voi mai putea plati ratele imi va fi luat ap. si va trebui sa restitui si diferenta de bani daca valoarea imobilului va scadea in timp.
Am semnat acel contract fiind nevoita sa-i dau banii propietarului apartamentului .

Va rog smi spuneti daca in acest caz se mai poate aplica legea darii in plata daca eu am semnat aceea conditie a bancii?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:29, 12 Octombrie 2016
Se poate aplica, acea condiție este abuzivă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Consecinte neplata rate credit ipotecar pentru imobil nefinalizat tobilica tobilica Buna ziua, Am luat in 2008 un credit ipotecar de la BCR (care are ipoteca de rang 1 pe apartament),dar constructia blocului de apartamente s-a oprit in faza ... (vezi toată discuția)