avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... LEGALITATEA FOLOSIRII SPONSORIZARII/redirectionarii de ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

LEGALITATEA FOLOSIRII SPONSORIZARII/redirectionarii de 2%

Daca asociatia nonprofit este infiintata ptr ajutorul copilului presedintelui de asociatie, sumele intrate in contul asociatiei din redirectionarea de 2 % se pot folosi pentru acel copil de catre presedinte, bineinteles proband cu facturi si chitante eventualele costuri folosite in tratamentul bolii? Este vreun conflict de interese?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2016
rikihd, utilizator

Alte discuții în legătură

Legalitatea folosirii redirectionarii de 2% catre asociatie nonprofit rikihd rikihd Daca asociatia nonprofit infiintata are in obiectivele si scopurile propuse si ajutorul cheltuielilor tratamentului unei boli cronice si copilul ... (vezi toată discuția)
Cum se poate beneficia de redirectionare 2% rikihd rikihd Am o fetita bolnava, tratamentul ei ne costa o suma de bani considerabila , pentru a beneficia de redirectionare de 2 % trebuie sa conving mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Activitate asociatie mihadari mihadari Am infiintat o asociatie( un ong ) ptr baieteliu meu si as dori sa inscriu un copilas cu probleme de sanatate. Ce acte sunt necesare? Asociatia are un cont ... (vezi toată discuția)