avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Memoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Memoriu

Ce pot face mai departe, daca la un memoriu depus din data de 25.05.2016, la Ministerul Educatiei nu am primit raspuns, solutie nici pina in ziua de astazi, raspunsul preliminar telefonic, fiind :,, sinteti in graficul nostru de control'' (?) ?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 10:08, 11 Octombrie 2016
Buna ziua,
Va puteti adresa instantelor de judecata in contencios administrativ.
Buna ziua,

Procedura de urmat depinde de obiectul solicitarii dvs.
In mod normal, trebuie sa urmati procedura stabilita in contencios administrativ daca aveti calitatea de persoana vatamta in sensul dat de Legea nr. 554/2004, respectiv persoană titulară a unui drept ori a unui interes legitim, vătămată de o autoritate publică printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri.

Astfel, daca nu ati primit raspuns in termen de 30 de zile, trebuie sa va adresati instantelor de judecata (sectiei de contencios administrativ) pentru solutionarea cererii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns petitie danaa1 danaa1 Buna ziua, M-am adresat cu o petitie catre o institutie publica. Cererea am facut-o prin posta,recomandata. Pana acum inca nu am primit raspuns,si deja se ... (vezi toată discuția)
Contencios administrstiv. caut avocat cu experienta emilia ionescu emilia ionescu Care este procedura de chemare in contencios administrativ a Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii pentru refuzul tacit de cetcetare a dosarului ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie fara raspuns iuliy iuliy Buna ziua. As dori sa aflu ce trebuie sa fac daca in urma unei sesizari depuse la primarie nu mi sa dat un raspuns. Mentionez ca a trecut 2 luni de la ... (vezi toată discuția)