avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Membru ONG / Salariat SRL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Membru ONG / Salariat SRL

Din punct de vedere legal, un membru al unei asociatii nonprofit (ONG), poate fi administrator sau salariat al unui SRL ce are ca unic asociat (actionar) ONG-ul de care mentionam mai sus?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:10, 12 Octombrie 2016
Da, poate , intrucat nu exista un act normativ care sa-i interzica asa ceva.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
Aș mai avea o întrebare va rog. O asociație non-profit ce este unic acționar a unei SRL, poate înstrăina (vinde sau dona) SRL-ul, parțial sau integral către membrii fondatori ai asociației sau catre terti?
Da, poate face acest lucru catre orice persoana fizica sau juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O asociatie non-profit se poate transforma intr-o societate comerciala pe actiuni? libra_oradea libra_oradea O asociatie non-profit se poate transforma intr-o societate comerciala pe actiuni? Cu trecerea patrimoniului, a creantelor si datoriilor, la noul SA. Cu ... (vezi toată discuția)
Srl membru fondator ong eudia eudia sunt administratorul unic al unui SRL si doresc sa deschid un ONG in care vreau ca membrii fondatori sa fie: SRL -ul, eu si inca o persoana. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar? astridamel astridamel Poți să fii asociat la un srl daca ai cazier judiciar,? Legea se referă la membrii fondatori, nu știu dacă și asociații sunt membri fondatori sau nu . ... (vezi toată discuția)