avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefon
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefon

Buna ziua, pe data de 15 septembrie mi-am trimis telefonul in service pe motiv ca mi s-a stricat senzorul de amprenta si touchscreen-ul ramanea blocat intr-un punct, i-am tot sunat si ziceau ca e in teste, a 3-a saptamana tot in teste au zis ca e pentru ca nu il pot repara, le-am zis ca atunci trebuie sa mi-l inlocuiasca mai ales ca au depasit limita de 15 zile calendaristice...au refuzat, am pus plangere la ANPC, acum e cam o luna de cand e la ei, nu am primit raspuns nici de la ei, nici de la ANPC, ce pot face?

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu situatia urmatoare si as vrea sa stiu daca ... vadimzamfir vadimzamfir Buna ziua Am si eu situatia urmatoare si as vrea sa stiu daca judecata mea este corecta si sunt indreptatit pentru ce cer. Am un telefon cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie produs EK90 EK90 Buna ziua! Va scriu aici deoarece ma confrunt cu o situatie a unui produs trimis in service in perioada de garantie. Povestea este asa: In data de 20.01.2015 ... (vezi toată discuția)
Probleme service gsm gvlad21 gvlad21 Buna seara, In luna iulie a.c. am prelungit un contract de voce, astfel cumparand telefonul cu pricina cu o reducere semnificativa. Inca de la inceput am ... (vezi toată discuția)