avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier Germania

Buna ziua, am urmatoarea problema:
In data de 26.09.2016 am avut un accident rutier la Trier,( am distrus un parapet cu masina personala, fara victime), permisul meu a fost retinut de politie.La politie au recoltat sange, acolo nestiind limba, mare lucru nu am inteles. Unde pot sa interesez de soarta permisului? Daca e cazul cum pot sa recuperez?
( am avut adresa in Germania, dar nu mai e valabil, am intors in tara).
Multumesc anticipat, o zi buna.
Cel mai recent răspuns: torok maria , utilizator 11:54, 9 Decembrie 2016
Ce ai facut.ai recuperat permisul?
Nu, la consulat au zis prin telefon ,ca in maximum 6 luni politia din Trier trebuie sa trimite acolo, si ei trimit in tara. Am incercat sa interesez prin cunostinte de acolo la politia respectiva, dar au zis, ca datele sunt confidentiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat in germania pentru alcool marye marye la un control de rutina pe sotul meu l-au gasit cu 1.90 la mie alcool in aerul respirat (mentionez ca el lucreaza in germania de 5 luni si e singur).a primit o ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla mai repede daca sunt infractor sau am savarsit o contraventie? cetateanulrebel cetateanulrebel Acum 2 luni am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si la verificarea alcoolemiei cu aparatul etilotest a iesit putin peste limita de 0.4 in aerul ... (vezi toată discuția)
In anul 2018 am avut un accident in germania , fara victime , ... Anonim9705 Anonim9705 In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , dar sub influenta alcoolului . Mi-a fost suspendat permisul , trimis in Romania unde am avut ... (vezi toată discuția)