avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , ...

In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , dar sub influenta alcoolului . Mi-a fost suspendat permisul , trimis in Romania unde am avut dreptul sa conduc insa pe Germania am avut interdictie ( dar nu stiu pe cat timp ) . Acum dupa 3 ani , vroiam sa transport masina firmei de la santier pe o distanta scurta si am fost oprit de politie . Masina firmei nefiind inregula , fara trusa medicala sj triunghi . Am fost pus sa suflu in echilotest , nu mi-a aratat daca a iesit alcoolemie( in acea zi nu am consumat alcool) dar am consumat cu o seara inainte. M-au lasat sa imi duc masina acasa si dupa am mers la recoltarea de sange . Eu nevorbind germana , nu am inteles nimic . Ce se intampla in acest caz ? Multumesc pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Anonim9705 , utilizator 09:55, 9 Noiembrie 2021
Discutati cu un avocat local.
Ma scuzati , ar fi din cauza incidentului din trecut , ca m-au dus la probele de sange ?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Discutati cu un avocat local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu masina oprit inafara carosabilului din cauza unei explozii la roata iar [u]eu eram afara din masina si incercam sa repar roata[/u] in ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool walidlondon0105 walidlondon0105 buna ziua as avea vreo sansa sa am in sange 0.8 dak la aerul expirat am avut 0.46 dak ma poate sfatui cineva va rog si va multumesc. (vezi toată discuția)