In anul 2018 am avut un accident in Germania , fara victime , dar sub influenta alcoolului . Mi-a fost suspendat permisul , trimis in Romania unde am avut dreptul sa conduc insa pe Germania am avut interdictie ( dar nu stiu pe cat timp ) . Acum dupa 3 ani , vroiam sa transport masina firmei de la santier pe o distanta scurta si am fost oprit de politie . Masina firmei nefiind inregula , fara trusa medicala sj triunghi . Am fost pus sa suflu in echilotest , nu mi-a aratat daca a iesit alcoolemie( in acea zi nu am consumat alcool) dar am consumat cu o seara inainte. M-au lasat sa imi duc masina acasa si dupa am mers la recoltarea de sange . Eu nevorbind germana , nu am inteles nimic . Ce se intampla in acest caz ? Multumesc pentru raspunsuri
Alcoolemie la volan
pricopev
Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii).
In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis
ACManuela
Buna ziua,
Eram cu masina oprit inafara carosabilului din cauza unei explozii la roata iar [u]eu eram afara din masina si incercam sa repar roata[/u] in ... (vezi toată discuția)