avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis retinut pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis retinut pentru alcool

buna ziua as avea vreo sansa sa am in sange 0.8 dak la aerul expirat am avut 0.46 dak ma poate sfatui cineva va rog si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 11:32, 6 August 2009
NU CRED DAR DEPINDE FOARTE MULT DE MOMENTUL IN CARE ATI CONSUMAT ALCOOL SI DE DISTANTA DE TIMP LA CARE V-AU FOST RECOLTATE PROBELE BIOLOGICE .
In mod normal aceasta distanta de timp poate influenta alcoolemia dvs in functie de curba ascendenta sau descendenta in care va aflati ca nivel al alcoolemiei.
B-)
am consumat alcool pe la ora 3 dupamiaza,pe la ora 17:30 am mancat foarte bine dupa care pe la ora 18:30 m-am urcat la volan si am fost oprit la un control de rutina pe la ora 18:00 cand am suflat in aparat avand 0,46 dupa care care am fost dus la probele biologice pe la ora 18:45.
Poti sa stai relaxat ..o sa fie in scadere ....nu m-ar mira sa iasa undeva pe la 0,15 .
Insa vezi ca ai gresit orele ..nu aveai cum sa te urci la volan la 18.30 si sa fii oprit la 18!
:D
Ultima modificare: Joi, 6 August 2009
MIHAI GRIGORE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot face recurs la probele boiologice de sange? edejans edejans Va rog sa-mi spuneti cand pot face recurs si daca da, cum. in aerul expirat era 0,46%. Prima proba 0,82 iar a doua la un interval de o ora 0,9%;cum e posibil ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan pricopev pricopev Desi am citit pe forum o mare parte a mesajelor similare cu al meu as avea cate-va intrebari (in cazul in care cineva ma pote lamurii). In decursul a 20 min ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan, consecinte alexcris alexcris am fost oprit de politie si am fost depistat cu o concentratie de alcool de 0,47% in aerul expirat si am fost dus la INML pentru probe biologice. Inrebarea mea ... (vezi toată discuția)