avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot face recurs la Probele boiologice de sange?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot face recurs la Probele boiologice de sange?

Va rog sa-mi spuneti cand pot face recurs si daca da, cum.
in aerul expirat era 0,46%. Prima proba 0,82 iar a doua la un interval de o ora 0,9%;cum e posibil asa ceva?
Va multumesc anticipat.
Puteti contesta doar procedura de recoltare probe biologice!
Este posibil, probabil ati fost oprit imediat dupa consumul de alcool, după consumul alcoolului acesta are o curba ascendentă și una descendentă,ascendentă poate fii până la intervalul de o oră si ceva de la consum daca dvs ati consumat si ceva alimente.Acum puteti vedea partea buna a lucrurilor,la calculul retroactiv cand se va stabili exact valoarea alcoolemiei din momentul opririi aveti mari sanse sa iesiti sub 0,80.
asta cu valuarea alcolemiei in timpul opririi este valabila cand nu sufli in fiola si ceri sa te duca la iml sa iti recolteze probe de sange atunci ai sanse mari sa scapi cu recalculareadar asa daca ai suflat nu este clar cat aveai daca ai suflat in fiola???
Nu ati inteles dvs , calculul retroactiv este posibil asa cum v am precizat.
Se poate face recalculare.
Aveti dreptul insa daca nu aveti avocat e posibil sa va fie respinsa cererea.
Succes!

Alte discuții în legătură

Pastrarea probelor la iml timp de 15 zile somon somon Care este motivul pentru care probele de sange trebuie pastrate de IML timp de 15 zile? (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru bautura cosmin32 cosmin32 am si eu o alta problema.daca timpu dintre etilotest si prima proba de sange e mai mic de 30 min.nu se poate trimite recalcularea probei de sange? (vezi toată discuția)
Pot solicita recalcularea? Bouu Bouu Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai ... (vezi toată discuția)