avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clauza formare profesionala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clauza formare profesionala

Am semnat la angajare o clauza de formare profesionala, sub forma unui act aditional care preciza ca trebuie sa platesc taxele formarii daca imi dau demisia in primii 2 ani de la angajare. A trecut un an, mi-am dat demisia, si sunt de acord sa platesc suma restanta. Insa, firma ma obliga sa fac plata cash (desi suma este mai mare de 1000 de euro) si fara sa primesc chitanta. Daca insist mi se face o chitanta de mana, doar cu o semnatura pe ea. As vrea sa stiu daca este legal acest lucru, sau daca chitanta respectiva are vreo valaore?

Alte discuții în legătură

Te pot obliga sa stai minim 3 ani intrun loc de munca? elena-andreea elena-andreea buna seara.am o intrebare si sper sa imi poata da cineva un raspuns...lucrez la o societate comerciala de 6 luni.in momentul in care m-am angajat in contractul ... (vezi toată discuția)
Restituire cheltuieli formare profesionala? florino2004 florino2004 Salut tuturor. Imi cer scuze ca nu am timp sa citesc posturile anterioare, asa ca apelez la bunavointa voastra de a ma ajuta. Am avut o formare profesionala ... (vezi toată discuția)
Demisie contract cu clauza de formare profesionala catalina87 catalina87 Buna seara, In urma cu 2 luni m-am angajat si am stipulata in cotractul de munca o clauza de formare profesionala de 20.000 de euro. Intre timp am vazut ... (vezi toată discuția)