avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit pe profit sau pe venit microintreprindere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit pe profit sau pe venit microintreprindere

Buna ziua ,
Societatea platitoare de impozit pe micro,cod caen 4120, mai are acutorizata activitatea de Dezvoltare (promovare) imobiliara -caen 4110 .Acum are in derulare un ctr.de comision ,promoveaza , are vizionari cu potentiali clienti ai unui ansamblu rezidential.In cazul in care se perfecteaza ctr.VC , societatea factureaza comision catre dezvoltator.Acum am doua intrebari :
Avand in vedere Caen 4110-poate factura aceste comisioane, sau trebuie autorizata o alta activitate?
Aceste servicii sunt cumva servicii de consultanta?Daca depasesc ponderea in CA , se trece la impozit pe profit?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Caen-explicatii cristian.ghinet cristian.ghinet Explicatiile din codul CAEN sunt cu caracter obligatoriu si exact? Multumesc! (vezi toată discuția)
Dezvoltator imobiliar olteanu.adriana olteanu.adriana Buna ziua, Am un teren pe care suntem 3 proprietari si dezvoltam un proiect imobiliar cu 9 apartamente; cum pot vinde acele apartamente? Tb sa devin persoana ... (vezi toată discuția)
Incasare comision de vinzare de la o firma straina callingcard callingcard Situatia este cam asa : Am avut o intelegere verbala cu Jean Duval ( nume inventat ) ca eu sa gasesc ferme de vinzare in .ro si el sa aduca investitori ... (vezi toată discuția)