avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cntract o Vd telefonie mobila facut de altcineva ... ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cntract o Vd telefonie mobila facut de altcineva ... decat titularul C.I.-ului

Soara mea a descoperit ieri ca a avut contract de abonament cu vd in 2007, nu s-au platit abonamentele lunare si in 2008 a fost inchis ab. de vd si dat la executor, ultima judecata a fost in 2012, se prescriu aceste sume datorate ??
Suma datorata aprox 1800 euro conform executor.

Va intreb pentru ca sora e plecata din 2007 in UE si nu a avut nicioadata abonament si nici acum nu are, ea nu a facut acel abonament si banuiala noastra este ca a fost facut cu o copie de pe CI-ul ei de la o ruda la care are si acum mutatie - pana in 2017 mai are CI valid.

Ea nu a semnat si nici primit in aceasta perioada (2007 - 2016) instiintarii privind acest contract. Probabil au fost primite de ruda dar normal ca nu a anuntat mai departe.

Ea pleaca in 2 zile inapoi in UE si ar dori sa faca un denunt la politia locala in SEARA ASTA.

Datoria a fost descoperita ieri cand a vrut sa inchida un cont la o banca din Romania
... deci pentru ca nici semnatura de pe contractul cu vd. nu este a surorii mele putem demonstra nevinovatia ?

Am gasit informatia urmnatoare pe un bloc, este corect ? :

Datoriile la alţi creditori (furnizori,bănci,IFN etc) după 3 ani reglementate de Codul de Procedură Civilă,la articolul 405, alin. 1.Termenul de prescripţie începe să curgă de la data când se naşte dreptul de a cere executarea silită, conform art. 405 alin. 2 din Codul de Procedură Civilă. adică de la data scadenţei obligaţiei de plată.
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2016
icoman, utilizator

Alte discuții în legătură

Ilegalitati in cadrul unei banci in bucuresti ovidiu420 ovidiu420 Buna ziua, Ma aflu in situatia in care un executor judecatoresc a infiintat o poprire salariala pe numele meu, trimisa catre angajatorul meu, domiciliu si ... (vezi toată discuția)
Datorie banca,,,,,,,, nu stiu ce sa fac. stefanutzu stefanutzu Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare.In 2006 am facut un credit la o banca,prin care am scos suma de 7000 lei.Am platit lunar timp de un an dupa care am ... (vezi toată discuția)
Un nou termen de prescriptie? yllena yllena buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: am o creanta la o pers. fizica devenifa certa in 2007. in anul 2008 acesta a inceput ex, ... (vezi toată discuția)