avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum se aplica Decizia 536/2016 a Curtii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum se aplica Decizia 536/2016 a Curtii Constitutionale pentru alesii locali penali?

Am citit cu atentie decizia dar nu stiu cum se procedeaza pentru alesii deja condamnati definitiv inclusiv cu suspendare care nu mai au dreptul de a ocupa functia. Cine face sesizarea? Care este procedura? Cunosc alesi condamnati definitiv care sunt deja in functii contrar acestei decizii.

Alte discuții în legătură

Functie publica fordfiesta fordfiesta Buna ziua un viceprimar condamnat cu suspendare pt nerspectarea armelor si munitilor ,m-ai poate ocupa functia de viceprimar .Acesta trebuie sa se prezinte si ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - lamurire decizie judecatoreasca lorelei86 lorelei86 \\"Solutie: În baza art. 87 alin. 5 din OUG 195/2002 cu aplicarea art. 74 litera a C.p. şi art. 76 alin. 1 litera d şi art. 3201 Cod. procedură penală ... (vezi toată discuția)
Ofertant declarat castigator si condamnat ... Daniel Popescu Daniel Popescu X a venit la o procedura, la data deschiderii era condamnat in prima instanta, dar a uzat de caile de atat. Comisia de evaluare la declarat castigator. Y ... (vezi toată discuția)