avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Libret de economii CEC dinainte de '89
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Libret de economii CEC dinainte de '89

am un LIBRET DE ECONOMII cu dobinda si cistiguri din 'nainte de '89 conform ultimelor reglementari legale as putea obtine ceva despagubiri?.suma e mica de doar 83,30 lei dar sunt banii mei si ar fi moral sa primesc ceva., multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:18, 15 Octombrie 2016
Mergeti la CEC Bank cu livretul si intrebati.
nu exista nicio noua reglementare referitor la aceste tipuri de depuneri.
si aceste conturi presupuneau un cost cu administrarea.
daca depunerea a fost 83.3, ar insemna acum 0.00833 lei, adica nimic. Nu au mai fost mentinute aceste conturi fara miscare si cu sume infime in ele.
Nu se dau despăgubiri pentru că nu ați fost înșelat cu nimic.
Ați jucat/pariat la timpul respectiv, și a fost alegerea dvs.
La acest tip de carnete nu se plătea dobânzi pentru că din banii aferenți dobânzii se făceau extrageri/tombole..., adică era un fel de LOTO-PRONO, toți pariau și câțiva câștigau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)
Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
C.e.c dantronik dantronik buna ziua.mama mea a gasit prin casa dupa o renovare un libret cec cu valoare de' 5000 lei cu dobinba si cistiguri in autoturisme,.(1982).inteleg ca este o ... (vezi toată discuția)