Buna ziua .Ma scz ca va deranjez,am si eu o problema si nu stiu cum sa fac sa gasesc o rezolvare :(.
Pe mine m-au depistat cu insuficineta cardiaca si hipertensiune arteriala pulmonara si am facut dosar cu toate actele de boala pt pensie la CASA JUDETEANA DE PENSII ARGES desi stiau clar ca nu am vechime deloc tot au zis ca sa fac dosarul cei de acolo,totul bine pana aici.Dupa ce am alergat cu dosarul eu abia venita din spital dupa interventie de cateterism cu fetita dupa mine am platit acolo 180 de lei pt cotizare din anul 2014 pana in anul 2016 mi-au dat chitanta si am puso si pe aceea la dosar.Dosarul a fost lasat la CASA JUDETEANA DE PENSII ARGES in data de 30.08.2016.Si ieri in data de 13.10.2016 a ajuns decizia cu 6 lei pensia mea cuvenita.Eu stiu clar ca nu am vechime dar nu i-am inteles pe ei de ce m-au pus pe drumuri si bani chieltuiti ca sa rada de mine cu 6 lei pensie.Sunt destui care nu au vechime si au pensie 300 de lei,eu nu vreau decat dreptul meu cat mi se cuvine nimic mai mult.Cu 6 lei nici tratamentul nu il pot plati :(.Ce mai pot face acum? cu respect