Buna ziua, as avea si eu cateva nelamuriri si as dori cateva informatii in acest sens. Urmeaza sa ma intorc la locul de munca pe 21noiembrie,in conditiile in care fiica mea va implini 2 ani pe 20 ianuarie. Prin urmare mi-am informat colega de la resurse umane de acest lucru. In urma acestei discutii, ea i-a adus la cunostinta patronului acest lucru, acesta spunand ca el nu este dispus sa ma mai primeasca inapoi. Acum, intrebarile mele ar fi: 1) Este posibil ca acesta sa isi poata permite sa nu ma mai primeasca inapoi. 2) Pentru a face acest lucru (1) este posibil ca acesta in momentul in care eu m-as intoarce la locul de munca, sa faca restructurare de post si sa ma concedieze? Si nu in ultimul rand, care sunt drepturile mele in acest caz?! Stiu ca trebuie sa anunt Inspectoratul muncii,dar as vrea sa stiu ce pot face pentru a nu ii permite acestuia sa abuzeze de drepturile mele. Va multumesc!
Am inteles, problema este ca acestia nu mai vor sa colaboreze cu mine. De aceea întreb, pentru a sti sa le spun cam care ar fi remuneratia mea pe timp de 14 luni. cu siguranta vom ajunge in instanta. Deci, eu ma prezint la locul de munca fără a avea demersurile angajarii efectuate? Acestia nu imi vor incheia CIM,eu ce fac,stau la birou? Va multumesc pentru raspunsurile prompte!