avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacare testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacare testament

Buna ziua am si eu o problema de ordin juridic si as fi foarte recunoascatoare daca ati reusi sa ma ajutati cu un sfat de natura juridic .
In cazul in care eu am fost data in judecata de verisoara mea de a face succesiunea dupa tayal meu si am facut o tranzactie intre noi in 1997 pe baza unui testament autentificat pe data de 17 ianuarie 1997 unde era pusa de tatal meu mostenitor legatar universal desi noi doi nu am facut pana la data decesului sau succesiunea dupa mama ,mai pot ataca testamentul tiinand cont ca am aflat ca tata era internat in spital in ziua autentificarii testamentului si tata a murit lpe 21 ianuarie 1997 si am suspiciuni ca ar fi semnatura tatalui meu ?Mentionez ca atunci nu a fost actiune in nulitate a testamentului xi o tranzactie in instanta unde ea a luat tot ce i-a apartinut in acel moment tatalui meu mie cedandu-mi doar partea ei care ii revenea la apartament.?
Tata in momentul cand a facu testamentul avea cancer in ultima faza si in ziua cand s-a internat,ziua autentificarii acelui testament avea de 2 zile blocaj renal si endem pulmonar si a fost dus de verisoara mea la spital .
Daca in aceea hotarare din 1998 s-a spus ca sunt 2 mostenitori eu si ea dupa tata si ea in 2005 a luat un teren care apartinea dupa bunici tatalui meu fara a imparti cu mine se mai poate recupera legal ceva?
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a-mi raspunde .
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2016
slivneanu2001, utilizator

Alte discuții în legătură

Nulitate testament autentic slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema de ordin juridic si as fi foarte recunoascatoare daca ati reusi sa ma ajutati cu un sfat de natura juridic . In cazul in care eu ... (vezi toată discuția)
Anulare testament slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua in cazul in care eu am fost data in judecata de verisoara mea si am facut o tranzactie intre noi in 1997 pe baza unui testament autentificat pe data ... (vezi toată discuția)
Testament autentic slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Testamentul autentificat la notar trebuie semnat si de 2 martori sau doar de testator? Va multumesc ... (vezi toată discuția)