avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament autentic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament autentic

Buna ziua am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.Testamentul autentificat la notar trebuie semnat si de 2 martori sau doar de testator?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: slivneanu2001 , utilizator 16:25, 5 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Nu este obligatorie prezenta martorilor, doar testatorul in cazul testamentului autentic.
Va multumesc testamentul este facut in 1997 de tatal meu unde o instituia legatar universal pe verisoara mea .Este fara martori si are modificari adica a gresit unde sa semneze si l-au lasat asa si a semnat si dedesupupt la testator.Tatal meu avea atunci 68 de ani.Nu era necesara si o expertiza psihiatrica?Va multumesc mult
Nu era necesara si o expertiza psihiatrica?

NU .
Era in evidente ca are vreo boala psihica sau parea bolnav ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2016
gi-jane2, moderator
La intrebarea lui gi-jane2 va pot spune ca tatal meu avea neoplasm vezicular de 2 ani si in ziua internarii in spital data si testamentului autentificat era de 2 zile cu blocaj renal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate testament autentic slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema de ordin juridic si as fi foarte recunoascatoare daca ati reusi sa ma ajutati cu un sfat de natura juridic . In cazul in care eu ... (vezi toată discuția)
Atacare testament slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua am si eu o problema de ordin juridic si as fi foarte recunoascatoare daca ati reusi sa ma ajutati cu un sfat de natura juridic . In cazul in care eu ... (vezi toată discuția)
Anulare testament slivneanu2001 slivneanu2001 Buna ziua in cazul in care eu am fost data in judecata de verisoara mea si am facut o tranzactie intre noi in 1997 pe baza unui testament autentificat pe data ... (vezi toată discuția)