avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Limita de detinere a cainilor
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Limita de detinere a cainilor

Buna ziua vecinul de linga mine detine 2 ciini la o distanta de 2m de casa mea noaptea deranjeaza si mai mult mincarea care le o da se aduna soareci si sobolani .la care miau intrat si in casa (Soareci).
Ce trebuie sa fac si unde trebuie sa fac sesizare.
Multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:41, 14 Octombrie 2016
Avand in vedere relatia de vecinatate,initial incercati sa discutati,sa solutionati amiabil cu vecinul
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial directia sanitar veterinara locala
am discutat cu dumnealui si drept raspuns mia spus ca unde sai mute
mar interesa si legea care spune de cei 10 m deproprietatea vecinului
Studiati atent disp Ordin nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei,publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 127 din 21 februarie 2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii de caini gabisim gabisim Buna ziua. Am o problema cu un vecin ce detine 2 ciini ciobanesti am facut 2 sesizari la primarie si nu sa luat nici o masura . Mentionez: Atrecut cele 30 ... (vezi toată discuția)
Animalele vecinilor prea multe si aproape de casa mea moskhon moskhon buna ziua, mi-am facut o casa intr-o zona rurala linga bucuresti si as dori sa stiu ce obligatii au vecinii din punct de vedere legal vis-a-vis de cresterea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv 1burebista 1burebista Buna ziua, As dori sa va intreb care sunt normele de igiena care trebuiesc respectate pentru a obtine autorizatia de functionare de la DSV, pentru un stand ... (vezi toată discuția)