avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Deranjarea linistii de caini
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Deranjarea linistii de caini

Buna ziua.
Am o problema cu un vecin ce detine 2 ciini ciobanesti am facut 2 sesizari la primarie si nu sa luat nici o masura .
Mentionez:
Atrecut cele 30 de zile de la sezizare si imediat pe data de 10 se fac 60 de zile.
Acesti ciini deranjeaza noaptea fiind la 2m de casa mea,in afara ca deranjeaza dar si miros fecalele lor si dindule mincare sau adunat soareci si sobalani in zona.
Va rog indrumatima sapot rezolva problema legal.
Cel mai recent răspuns: gabisim , utilizator 12:23, 8 Ianuarie 2017
Sesizati Direcția de sănătate publică și poliția.
sesizarea trebuie sa o fac la directia de sanatate brasov .
Am intrat pe saitul lor le-am trimis un mesaj dar nu am primit nici un raspuns.
Iar in legatura cu politia nu stiu daca va avea vrun efect ca aici toti se cunosc si sunt cu
pile.Daca le fac inscris cu confirmare de primire la ambele institutii.
Sesizările se fac în scris cu confirmare de primire. Sesizarea este de fapt o petiție prin care cereți soluționarea acestor probleme.
Multumesc Mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de detinere a cainilor gabisim gabisim Buna ziua vecinul de linga mine detine 2 ciini la o distanta de 2m de casa mea noaptea deranjeaza si mai mult mincarea care le o da se aduna soareci si ... (vezi toată discuția)
Decantor amplasat necorespuzător. procurorul_63 procurorul_63 Bună Seara - vecinul meu a pus așa zisul decantor de la baie vizavi de cemul casei mele intrucit casele sunt laralele numai gardul ne desparte si pe lingă ... (vezi toată discuția)
Problema cu decantorul vecinului. iulian301 iulian301 Buna Ziua- As vrea sa va intreb,vecinul meu a pus decantorul de la baie vizavi de geamul casei mele si in aproperea colanei de apa curenta a comunei si ... (vezi toată discuția)