avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decantor amplasat necorespuzător.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decantor amplasat necorespuzător.

Bună Seara - vecinul meu a pus așa zisul decantor de la baie vizavi de cemul casei mele intrucit casele sunt laralele numai gardul ne desparte si pe lingă aceasta deversează mizereia si pe coloana dse apă a comunei care se află pe domeniul public ,în apropierea decantorului,nu pot deschide geamul de mirosul de fecale si de mustele ce imi intra in casă,am facut mai multe plingeri la -Polițe,Mediul,Primărie toate fra nici un rezultat concludent.Aș vrea să știu unde să mă mai adresez să rezolve problema aceasta?Vă rog?!.Astept răspuns cu stimă.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 3 Octombrie 2022
Reveniți cu sesizările respective,solicitați răspuns în termenul legal,depuneți sesizările prin posta cu confirmare de primire sau personal cu nr inregistrare.Faceti.poze,filmări,căutați un martor,doi care în cazul unui proces sa poată sa spuna ca în vizita la dvs au simțit mirosul deranjant.Contactati apoi un av pt o acțiune în răspundere civila delictuala..
Puteti deschide actiune in instanta impotriva vecinului pentru a-l obliga sa intre in legalitate.
Sesizarile dvs. la Agentia de mediu, Directia judeteana de sanatate publica, primarie, trebuie facute in scris, cu nr. de inregistrare/ data, cu invocarea OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, pentru a primi un raspus scris de la autoritatile sesizate. Daca nu primiti raspuns scris cu masurile luate puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva institutiei statului in baza Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu decantorul vecinului. iulian301 iulian301 Buna Ziua- As vrea sa va intreb,vecinul meu a pus decantorul de la baie vizavi de geamul casei mele si in aproperea colanei de apa curenta a comunei si ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care tine capre in oras la 10 min de centru Mada1233 Mada1233 Buna, Am o problema cu un vecin care tine 6-7 capre in curtea lui (este proprietar), pe langa astea caprele le tine langa perete din spatele casei mele ... (vezi toată discuția)
Pot face ceva legal? Basesku Basesku Vecinul meu are 20 de caini in curte. Miros , galagie ... situatie greu de crezut. Am facut sesizari la mediu, directia de sanatate publica, primarie, politia ... (vezi toată discuția)