avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Pot face ceva legal?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Pot face ceva legal?

Vecinul meu are 20 de caini in curte. Miros , galagie ... situatie greu de crezut. Am facut sesizari la mediu, directia de sanatate publica, primarie, politia locala, directia sanitar veterinara. Niciun rezultat. Ce se poate face legal?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:42, 2 Aprilie 2019
Ce raspuns ati primit la sesizarile scrise depuse la institutiile publice cu nr. de inregistrare/data ?
Daca nu ati primit raspuns scris asa cum prevede OG nr. 27/ 2002 cu modificarile si completarile ulterioare art.8 in termen de 30 de zile de la inregistrarea sesizarii dvs. puteti deschide actiune in instanta cu respectarea Legii contenciosului administrativ nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decantor amplasat necorespuzător. procurorul_63 procurorul_63 Bună Seara - vecinul meu a pus așa zisul decantor de la baie vizavi de cemul casei mele intrucit casele sunt laralele numai gardul ne desparte si pe lingă ... (vezi toată discuția)
Problema cu decantorul vecinului. iulian301 iulian301 Buna Ziua- As vrea sa va intreb,vecinul meu a pus decantorul de la baie vizavi de geamul casei mele si in aproperea colanei de apa curenta a comunei si ... (vezi toată discuția)
Am un vecin care tine capre in oras la 10 min de centru Mada1233 Mada1233 Buna, Am o problema cu un vecin care tine 6-7 capre in curtea lui (este proprietar), pe langa astea caprele le tine langa perete din spatele casei mele ... (vezi toată discuția)