avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu decantorul vecinului.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu decantorul vecinului.

Buna Ziua- As vrea sa va intreb,vecinul meu a pus decantorul de la baie vizavi de geamul casei mele si in aproperea colanei de apa curenta a comunei si deverseaza mizeria pe coloana de apa ,iar eu nu pot deschide geamul casei de mirosul de fecale si de mustele ce imi intra in casa .Am facut plingeri la Politie ,la Mediu si Primarie fara nici un rezultat,as vrea sa stiu ce sa fac? unde sa ma mai adresez ?. Va rog?!.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 3 Octombrie 2022
Staruiti la comisariatul garzii de mediu care detine autoritatea si competenta sa dispuna verificari in astfel de cazuri si eventual masuri in consecinta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide actiune in instanta impotriva vecinului pentru a-l obliga sa intre in legalitate.
Sesizarile dvs. la Agentia de mediu, Directia judeteana de sanatate publica, primarie, trebuie facute in scris, cu nr. de inregistrare/ data, cu invocarea OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, pentru a primi un raspus scris de la autoritatile sesizate. Daca nu primiti raspuns scris cu masurile luate puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva institutiei statului in baza Legii nr. 554/ 2004.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decantor amplasat necorespuzător. procurorul_63 procurorul_63 Bună Seara - vecinul meu a pus așa zisul decantor de la baie vizavi de cemul casei mele intrucit casele sunt laralele numai gardul ne desparte si pe lingă ... (vezi toată discuția)
Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de ... Raulamidom Raulamidom Salut, am 6 pubele de gunoi în fața casei 3 sticla iar 3 de carton când se colectează totul vine la grămadă..nu se respecta selectarea pe lângă asta se ... (vezi toată discuția)
Neplăceri zilnice cu mirosul și fumul de gratar DALLY4 DALLY4 După mulți ani de truda , mi am făcut o casa în Ilfov. Vecinul de lângă mine a vândut terenul unui dezvoltator . Acesta a făcut mai multe case pe ... (vezi toată discuția)