avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Neplăceri zilnice cu mirosul și fumul de gratar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Neplăceri zilnice cu mirosul și fumul de gratar

După mulți ani de truda , mi am făcut o casa în Ilfov. Vecinul de lângă mine a vândut terenul unui dezvoltator . Acesta a făcut mai multe case pe teren iar în dreptul meu drum de servitute . Toate bune și frumoase ,pana când în dreptul casei mele , dar pe terenul lui și a deschis un fast-food ( gratar mici ,pulpe pui și pastrama ) nu mai pot deschide geamul pentru ca efectiv îmi izbăvește casa cu miros de gratar . Ce i drept , și a făcut aerisirea la gratar înaltă de vre o 8 metri . Tot fumul bate la mine pe casa iar de miros ce sa mai vorbim . Nu sunt de rea credință , ma bucur pentru el dar eu sufăr pentru ca nu pot aerisi și nu pot respira un aer ok . Spuneți-i va rog : Ce pot face ? Cui sa ma adresez . Este inuman sa nu poți deschide geamurile la propria casa . Ca sa nu mai spun ca nici prin curte nu pot sta de acest miros .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:33, 18 Noiembrie 2022
Initial discutati amiabil cu proprietarul spatiului
Daca nu puteti solutiona amiabil,sesizati autoritatea de sanatate si comisariatul garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)
Shaormerie la parterul blocului Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, De trei saptamni s-a deschis la parterul blocului in care locuiesc un fast-food tip shaormerie. Mentionez ca parterul blocului este spatiu ... (vezi toată discuția)