avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere cetatean neamt
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere cetatean neamt

Buna ziua...am un coleg de servici care este interesat sa-si ia categoriile C CE si D in tara la noi...si nu stiu exact daca este permis si cum s-ar putea face chestia asta ce acte i-ar trebui s-ar putea sustine examenul in limba germana (teorie) stiti cam cat timp ar dura toate acestea estimativ sau cineva ce cunoaste...
M-ar interesa niste raspunsuri avizate...

Va multumesc mult...

Alte discuții în legătură

Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Permis categoria c si d ALINAJARA ALINAJARA Va rog sa ma ajutati in vederea obtinerii unor informatii : Obtinerea unui permis categoria C/ CE si D/ DE pt un cetatean de nationalitate germana ,posesor ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)