avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitul specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitul specific

Buna ziiua! As vrea sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu legea 170/2016.Am certificatul de inmatriculare cu cod caen 5610 ,iar certificatul constatator pt punct de lucru volant cu cod caen 4782,dar este trecut si codul 5610,cod in baza caruia nu desfasor nici o activitate eu comercializand doar confectii deci folosesc doar codul 4782.Imi puteti spune daca intru in categoria celor care trebuie sa plateasca impozit specific sau merg incontinuare pe impozitul pe venit de 3% (nu am angajati).Va multumesc frumos pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:32, 15 Octombrie 2016
Daca nu desfasurati activitatea respectiva nu datorati impozitul specific.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar turism, aplicabil de la 1 ianuarie 2017 Daniela Belingher Daniela Belingher Buna ziua, V-as ruga sa-mi spuneti in ce masura aceasta noua reglementare ma afecteaza si daca acest impozit va trebui platit si in urmatoarea situatie: - ... (vezi toată discuția)
Impozitul specific 2017 aveno aveno Buna ziua ! Am o dilema in privinta aplicarii Legii 170/2016 privind impozitul specific. Societatea are ca activitati si cele prevazute la art.1 din legea de ... (vezi toată discuția)
Modificare sedii secundare maritica balan maritica balan Am o nedumerire am avut un act constitutiv cu obiect principal 4782- comert cu amanuntul al textilelor ...... in august anul trecut au cerut la Reg. ... (vezi toată discuția)