avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... cumularea a doua masuri diferite de finantare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

cumularea a doua masuri diferite de finantare

buna ziua,
as dori sa accesez masura 6.1 privind instalarea tinerilor fermieri concomitent cu o alta masura pentru deschiderea si dotarea unui laborator pentru produse alimentare,adica sa folosesc banii primiti prin 6.1 ca si cofinantare pentru cealalta masura
va multumesc ,

Alte discuții în legătură

Contabilitate agricultura ContSters285233 ContSters285233 Buna ziua, doresc sa obtin fonduri 6.1 sprijin pt. instalarea tinerilor fermieri. Nu stiu ce ar fi mai avantajos sa-mi deschid din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile DrThrax2010 DrThrax2010 eu cu un prieten avem un teren inscris la apia, dorim sa deschidem niste sere de rosii, as dori sa stiu daca se poate , daca da as dori o firma sau o persoana ... (vezi toată discuția)
Masura 112 adipro adipro Buna seara, As dori sa accesez fonduri europene pe masura 112 , insa fosta mea sotie in perioada cand eram casatoriti a beneficiat de aceasta masura. Este ... (vezi toată discuția)