avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate agricultura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate agricultura

Buna ziua,
doresc sa obtin fonduri 6.1 sprijin pt. instalarea tinerilor fermieri. Nu stiu ce ar fi mai avantajos sa-mi deschid din punct de vedere al contabilitatii. PFA sau SRL. Ce acte se folosesc la obtinerea produselor din agricultura? Ce document se foloseste la vanzare catre persoane fizice?

Alte discuții în legătură

Cumularea a doua masuri diferite de finantare vasile58 vasile58 buna ziua, as dori sa accesez masura 6.1 privind instalarea tinerilor fermieri concomitent cu o alta masura pentru deschiderea si dotarea unui laborator ... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri florinbalas florinbalas buna ziua doresc sa i-au fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri dar in primul rand vreau sa stiu ce acte imi sunt necesare ex 1 PFA O Zi buna (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)