avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Tinerii fermieri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Tinerii fermieri

buna ziua

doresc sa i-au fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri
dar in primul rand vreau sa stiu ce acte imi sunt necesare
ex 1 PFA

O Zi buna
Cel mai recent răspuns: ODAS GLOBAL CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 14:38, 23 Ianuarie 2014
Detalii privind documentele necesare acestei masuri,orientativ, le gasiti pe site www.apdrp.ro la masura 112. Acestea au fost valabile in perioada 2007-2013. Masurile viitoare pot fi identice sau cu mici modificari si vor fi disponibile doar anul viitor.
Buna Ziua.
IN primul rand trebuie sa stiti ce doriti sa realizati daca doriti o ferma de animale sau sa dezvoltati agricultura.
Fondurile nu va obliga sa aveti inainte de aprobare un srl sau pfa ci exista conditia ca in termen de 6 luni de la aprobare sa va autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene tanar fermier eugen1985 eugen1985 Buna ziua. Sunt un tanar de 28 de ani, in prezent lucrez pentru o companie, si doresc sa ma orientez spre o alta activitate care sa ma satisafaca profesional ... (vezi toată discuția)
Impozit fonduri europene savuadrian63 savuadrian63 - Am accesat fonduri europene prin masura 112 - instalarea tinerilor fermieri. Cum sunt impozitate aceste fonduri ? (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri 2014-2020 florinbalas florinbalas BUNA ZIUA VREAU SA STIU CE ACTE IMI SUNT NECESARE PENTRU A DEMARA PROIECTUL PENTRU TINERII FERMIERI. SI UNDE POT MERGE CA SA IMI FAC PROIECTUL. (vezi toată discuția)