avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri 2014-2020

BUNA ZIUA

VREAU SA STIU CE ACTE IMI SUNT NECESARE PENTRU A DEMARA PROIECTUL PENTRU TINERII FERMIERI.
SI UNDE POT MERGE CA SA IMI FAC PROIECTUL.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:08, 5 Decembrie 2013
Detaliile privind documentele pentru masura 112- instalarea tinerilor fermieri necesare in etapa 2007-2013 le puteti studia pe site: www.apdrp.ro
Aceste fonduri nu mai pot fi accesate anul acesta. In sesiunea urmatoare 2014-2020 vor fi publicate detaliile tuturor masurilor ce vor fi aprobate pe la mijlocul anului 2014, in cel mai optimist caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri florinbalas florinbalas buna ziua doresc sa i-au fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri dar in primul rand vreau sa stiu ce acte imi sunt necesare ex 1 PFA O Zi buna (vezi toată discuția)
Masura112 termene adiVB adiVB Pentru masura 112 - instalarea tinerilor fermieri nu va mai fi o alta sesiune de proiecte in afara de cea care se incheie pe 29.06.2012? Nici anul asta nici ... (vezi toată discuția)