avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1157 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Gestiune magazin haine
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Gestiune magazin haine

buna ziua,

va rog sa ma ajutati si pe mine. pentru o SRL, activitate secundara comert cu amanuntul al imbracamintei, cum este cel mai bine sa tina gestiunea: global-valoric sau cantitativ-valoric?

multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut_79 , utilizator 20:00, 16 Octombrie 2016
Global-valoric.
multumesc frumos
as avea si o alta intrebare. la vanzare marfa prin casa de marcat este bine sa inregistrez 5311=707? daca da, ar trebui creat analitic la 5311, avand in vedere ca are si prestari servicii cf. facturi, dar nu la magazin?
Nu este obligatoriu sa faceti analitic la 5311. Doar daca sunt doua casierii.
am vorbit cu patronul magazinului si doreste gestiunea cantitativ-valoric. la vanzare are si cercei, inele, bratari etc si facturile sunt emise asa: cercei, bratari, inele. la casa de marcat are iesire pe "accesorii". cum procedez?

multumesc

Alte discuții în legătură

Transfer intre gestiuni ady09 ady09 buna ziua.am in programul saga create 2 gestiuni: una cantitativ valorica (productie) si una global valorica (comert cu amanuntul).Cum transfer produsul finit ... (vezi toată discuția)
Gestiune en-gros adrianabresug adrianabresug buna ziua ,va rog sa imi spuneti daca e corect tinuta evidenta la o gestiune tinuta la pret furnizor . receptie la pret furnizor 371=401-1000 lei vanzare ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat trebuie conectata obligatoriu la un pc? carmenbn carmenbn 1.Am achizitionat o casa de marcat si nu stiu exact ce trebuie sa facem mai departe.La magazin nu exista un PC care sa tina evidenta stocului de marfa.Intrarea ... (vezi toată discuția)