avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua, as avea si eu o intrebare, sunt in divort cu sotul meu si am auzit ca s-ar putea sa aiba avocat din oficiu. Procesul nostru este unul civil fara partaj, singurele lucruri care trebuiesc rezolvate sunt desfacerea casatoriei, custodia si programul de vizita a baietelului minor. Vreau sa stiu daca se poate in cazul acesta sa primeasca avocat din oficiu(stiind ca se ofera doar in cazurile in care prezenta avocatului este obligatorie adica in cazurile penale), si daca este necesar ca avocatul meu sa fie prezent (precizez eu sunt cea care am initiat divortul).

Alte discuții în legătură

Divorț cu copil mic (tată) GabT GabT Bună. Probabil că în curând voi ajunge la divorț. Nu cred că mai contează motivul. Avem un copil de 4 ani. Îmi doresc să știu la ce să mă ... (vezi toată discuția)
Procedura divort cu minori matza121288 matza121288 pentru un divort in care este implicat si un minor se poate rezolva pe cale amiabila sau trebuie prezentarea obligatorie in fata judecatorului? (vezi toată discuția)
Divort robineugent robineugent buna seara. eu impreuna cu sotia am cazut de comun acord sa divortam(nepotrivire de caracter)si la mijloc sunt doi copii minori o fetita si un baietel .fetita ... (vezi toată discuția)