avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna seara. eu impreuna cu sotia am cazut de comun acord sa divortam(nepotrivire de caracter)si la mijloc sunt doi copii minori o fetita si un baietel .fetita fiind rezultata din prima relatie a sotiei iar baietelul din relatia cu mine. as putea sa obtin custodia baietelului in virsta de 2 ani si3 luni avind in vedere ca si parinti mei sunt de acord sa ma ajute? cu respect robineugent:-/
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:51, 8 Noiembrie 2010
daca sotia isi da acordul, aveti sanse!
buna seara
custodie impropriu spus poate doriti sa va fie incredintat spre crestere si educare minorul rezultat din casatoriei ,mai mult trebuie sa discutati cu sotia pe toate capetele de cerere divort si incredintare minor cu pensie cu program de vizitare cam asa sta treaba ...
bafta
av daniela
Solicitati incredintarea minorului si probati in fata instantei ca este in interesul acestuia sa va fie dvs.incredintat.
Nu este suficient sa probati ca parintii doresc si va pot ajuta la cresterea si educarea minorului, sunt necesare probe din care sa rezulte ca puteti oferi acestuia conditii optime de cresterea si educare net superioare celor oferite de catre mama.
Despre criteriile avute in vedere de catre instante la incredintarea minorilor , va invit sa lecturati aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
Angajati avocat pentru ca nu este simplu avand in vedere varsta baietelului dvs., insa nu imposibil.;)
Ultima modificare: Luni, 8 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
in 99% din cazuri copii raman la mama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare custodie copil giginatea giginatea buna ziua, dintro relatie anterioara am un baietel de 2 ani jumate, in momentul de fata mama lui ma dat in tribunal pentru custodia copilului, ea a plecat ... (vezi toată discuția)
Cum pot avea custodia copilului meu maria nicholas maria nicholas Sunt mama la un baietel de 1an si 6 luni rezultat dintr-o relatie de concubinaj.Ne-am despartit cand baietelul avea 1 an .Eu neavand sprijin din partea tatalui ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 1 anisor Hade Hade Buna ziua! Problema mea sta in felul urmator: vreau sa divortez, dar am o fetita de un anisor si problema este ca de cand ne-am casatorit, din 2005 eu nu am ... (vezi toată discuția)