avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare custodie copil

buna ziua,

dintro relatie anterioara am un baietel de 2 ani jumate, in momentul de fata mama lui ma dat in tribunal pentru custodia copilului, ea a plecat in timisoara la lucru si timp de 2 saptamani nu ma lasat nici sa vorbesc cu el, stiind faptul ca ea sta acolo in chirie si rata ei la banca plus chiria insumeaza salarul ei, ce sanse am eu sa obtin custodia copilului, si eu am rate la banca dar in momentul de fata stau la parinti. noi nu suntem casatoriti
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:32, 23 Septembrie 2010
Fiind vorba de un copil in urma unei relatii anterioare ( nu a unei casatorii anterioare), va va fi foarte greu sa obtineti custodia.
Nefiind casatoriti nu prea vad rostul unei actiuni in instanta in vederea obtinerii custodiei de catre mama.
ce ar trebui sa demonstrez pentru a obtine custodia, in momentul de fata copilul sta cu mama ei care are 4 clase si din pacate nu prea are ce sal invete, am fost in timisoara sa stau cateva zile cu copilu sii singurul lucru care la invatat e sa dea cu pumnu in masa si sa strige bere, in plus mama lui lucreaza de dimineata pana seara de la 7 la 8 seara si nu prea sta cu el, cand a plecat iam dat bani sai cumpere ce are nevoie la copil ea in schimb sia luat haine ei si mamei ei iar la copil 3 perechi de chiloti.
Probatoriile pe care ar trebui sa le administrati proba cu martori, interogatoriul paratei, ancheta sociala si inscrisuri, probatorii din care sa rezulte ca este in interesul minorei ca aceasta sa va fie incredintata si ca puteti oferi acesteia conditii optime de crestere si educare superioare mamei.
Ce vad eu acolo, mama cu patru clase, copilul da cu pumnul in masa si striga bere sunt aspecte pe care le puteti proba cu martori dar si interogatoriul acesteia este o proba importanta in astfel de procese.
Pentru mai multe detalii despre criteriile avute de instanta la incredintarea minorilor va invit sa lecturati aici, pentru a va forma o parere despre :
www.avocatnet.ro/content/for... ;)
Angajati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie broasca maria broasca maria am un baiat dintro rel.de concubinaj,este trecut pe numele tatalui,am hotarare definitiva si irevocabila pt plata pensiei si dreptul la vizita al tatalui dar ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori costy223 costy223 as vrea sa stiu si eu ce sanse am sa pastrez copilul minor la divort deoarece sotia nu are nici domiciliu si a plecat in strainatate fara sa mai trimita nimic ... (vezi toată discuția)
Incredintare copil in afara casatoriei lamelia23 lamelia23 am un copil de 1 an si 3 luni pentru care vreau sa obtin incredintarea. nu sunt casatorita cu tatal copilului.Am stat impreuna pana acum 3 luni cand m-am ... (vezi toată discuția)