avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot sa fac?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot sa fac?

Am un vecin care crește 14 porci. Problema e că ,,îi tot face scăpa-ți,, și aproape zilnic intră în curtea mea. Mi-au distrus gardul, culturile...Am încercat să stau de vorbă cu el omenește, dar nu ai cu cine, mi-a lăsat de înțeles că se simte protejat. Așa că încercarea cu poliția din localitate (o comună din jud. Buzău),ar fi sortită eșecului înainte de a scrie o sesizare, dar ... mă rog, nu vreau să intru în amanunte. Ce să fac, la ce departament al poliției județene sa merg? Că pană îl dau în judecată, pană trec 4-8-14 termene, îmi tot distrug gradina. Și aș mai avea o întrebare, dacă după ce intră porcii în grădina mea, sacrific 3-4 din ei, se considera ca am omorît porcii lui sau fiind în propria curte se consideră că-s ai mei!?

Alte discuții în legătură

Curiozitate - posibilitate pedeapsă penală pentru distrugere de bunuri și amenințări 19marius04 19marius04 Buna ziua,as avea si eu o intrebare am niste probleme cu vecinii iar asta seara au venit la mine la poarta cu furca amenintandu ma pe mine si tatal meu,bunicii ... (vezi toată discuția)
Dreptate, de unul singur. Icarus Icarus Avem mai multe probleme cu un vecin care incearca sa ne alunge de pe proprietate (tata e proprietarul) facandu-ne mizerii (sub umbrela politiei, primariei si ... (vezi toată discuția)
Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)