Buna seara! Am 17 ani si vreau sa ma mut cu prietenul meu.Suntem de 2 ani impreuna si ne-am hotarat sa ne mutam deoarece nu mai putem sta la distanta.Din cauza parintiilor lui m-am certat foarte rau cu ai mei si nu mai vreau sa locuiesc cu ei.As vrea sa stiu daca prietenul meu poate pati ceva sau daca ma pot lua inapoi acasa cu forta sau ceva de genu..
Multumesc anticipat!
Deschide dulapul în care îți depozitezi hainele sau încălțămintea.
Trebui să fie acolo ceva ce ți-ai dorit foarte mult când era ...la distanță (la mall, în vitrină).
Dacă identifici un obiect purtat pe care ți-l dorești la fel de mult ca pe vremea când nu-l aveai în dulap, dacă l-ai cumpăra și mâine cu aceeași ardoare, atunci ...mută-te!
Nu-i vorba de ce ar putea păți el, ci de ce ai putea rata să trăiești tu în această viață. (căci din punct de vedere juridic, mai mult decât scandal, n-are ce să iasă)
Te-au durut vreodată măselele?
Dacă da, înseamnă că poți să faci diferența între durerea pe care ai simtit-o TU și durerea care te încerca (adică zero) pe vremea când îți povestea altul durerea lui de dinți.
Cum nu poți tu să explici unui copil durerea de dinți pe care n-a simțit-o încă, tot astfel nu pot eu sau părinții tăi să-ți explicăm ce înseamnă o iubire pe care n-ai simțit-o cu propria ființă. Și de aici provin cam toate certurile părinți-adolescenți... (din dificultatea de a explica/de opri un adolescent pe cale să confunde aurul curat cu prima tinichea sclipitoare).
Probleme in familie
Sp3edy
Buna.
sunt nou pe forum si nu stiu daca postez bine asa ca sa nu "tipati".
Problema este in felul urmator.
Un cetatean Roman minor este tinut de catre ... (vezi toată discuția)
Custodie
cata1806
Cum ma duc in custodia mamei daca legea m-a dat la tata.
Am uitat sa precizez ca am implinit varsta de 16 ani. Ar trebuii sa pot alege la aceasta varsta cu ... (vezi toată discuția)