avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Achizitii publice
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Achizitii publice

Va rog sa-mi spuneti conform carui articol si din ce lege pot depune initial o declaratie pe propria raspundere care sa confirme datele inscrise in certificatul fiscal ca nu as avea datorii la bugetul general consolidat si cele inscrise in certificatul privind taxele si impozitele locale ca nu as avea datorii, iar ulterior sa depun aceste acte

Alte discuții în legătură

Contestatie comunicare rezultat final la procedura de cerere de oferta camelia_2012 camelia_2012 Vreau sa contest decizia unei AC, respectiv comunicarea rezultatului final la o procedura de cerere de oferta. In urma acestei comunicari, a fost declarat ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe locale apeiron2 apeiron2 Va rog mult sa-mi raspunda cineva la o problema foarte grava. Am beneficiat de subventie in zootehnie pentru anul 2008,iar acum sunt cercetata penal ca ... (vezi toată discuția)
Cerinte de calificare -certificat plata datoriilor Ema2013 Ema2013 In cadrul procedurii de atribuire a unui contract de lucrari, un ofertant prezinta toate documentele de calificare cu exceptia documentului care confirma ... (vezi toată discuția)