avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract comodat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract comodat

Fratele sotului meu a incheiat in contract de comodat fara sa anunte. S-a folosit de contractul de apartament (nu stiu cum a reusit sa faca acest lucru) pt a-si deschide sediu de firma pe adresa de locuinta a sotului meu. In contractul de apartament titular e numai sotul meu. Desi i-a comunicat de nenumarate ori sa-si mute sediul firmei de acolo acesta nu vrea sub nicio forma. Nu plateste chirie, noi am platit mereu intretinerea.
Dorim sa fie reziliat acest contract.
Ce solutie exista?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:54, 16 Octombrie 2016
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Initial este necesar sa verificati daca in contract exista prevazute termen si clauze de denuntare/reziliere a contractului.
Este mai mult decat suspect conditiile in care fratele sotului fara drept legal si fara imputernicire din partea sotului dv=proprietarul de drept al bunului imobil a reusit sa incheie contract de comodat
Actele juridice privitoare la bunul proprietate exlusiva a sotului incheiate cu nerespectarea reguli care prevede acordul proprietarului sunt opozabile aceluia care a consimţit la incheierea actului.
Notificati oficial freatele sotului cu obligatia eliberarii spatiului sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca amiabil nu solutionati,proprietarul are dreptul sa se adreseze instantei sa solicite anularea contractului de comodat,inclusiv daune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract comodat CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR CABINET DE AVOCAT - MEDIATOR Vreau sa-mi vand actiunile firmei, sediul firmei are contract de comodat- termen nelimitat la adresa mea. Cei care cesioneaza m-au rugat sa las sediul inca o ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat lucabuluca lucabuluca Acum un an, impreuna cu prietenul meu am deschis o firma. Sediul social se afla la adresa apartamentului tatalui meu. Din luna iunie am renuntat la partea mea, ... (vezi toată discuția)