avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tip de contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tip de contract

Va rog sa-mi spuneti ce tip de contract se poate incheia pentru membrii cons. de cond .a unui CAR pensionari care primesc o indemnizatie lunara.Consiliul este format din presedinte,cenzori si membri.
Cel mai recent răspuns: fgeorgeta , utilizator 17:01, 16 Octombrie 2016
Se pot incheia contracte individuale de munca.
Este cumva gresit daca se incheie contract de mandat deoarece pensionarii sunt alesi pe o perioada de 2-4 ani iar retinerile sunt ca salariati asimiliati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract 1916alexandru 1916alexandru Va rog sa -mi spuneti ce tip de contract (mandat,cim ,conventie civila ) se poate incheia cu presedintele si comisia de cenzori din cadrul unui car de ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia d112 genut2 genut2 Cum se completeaza declaratia unica D112 in cazul unui presedinte al unei asociatii de locatari carea are atat contract de mandat dar si contract individual de ... (vezi toată discuția)
Contributii pentru venitul din contract de mandat suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti pentru persoanlele angajate pe baza contractului de mandat in cadrul unei asociatii de proprietari ce contributii se platesc si unde se ... (vezi toată discuția)