avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poprire pe salariu in cazul pensiei de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poprire pe salariu in cazul pensiei de intretinere

Buna seara!
Am divortat in anul 2012, iar fostul sot trebuia sa plateasca pensie pentru fiica mea, aflata atunci in primul an de facultate. A platit cateva luni dupa care, timp de 13 luni a incetat plata. Ne-am adresat tribunalului si fiica mea a fost investita cu titlu executoriu pentru suma restanta,iar sotului meu i s-a pus poprire pe salariu, urmand ca pe langa poprirea respectiva, in continuare sa plateasca pensie alimentara pana la sfarsitul studiilor, lucru care nu s-a intamplat, fiica mea a primit numai suma stabilita ca poprire pe salariu. Ne-am adresat iarasi tribunalului, care i-a dat castig de cauza, investind-o din nou cu alt titlu executoriu.

Fostul meu sot, mai are 2 popriri pe salariu, initiate de doua banci de unde a luat bani cu imprumut.

Intrebarea mea este: pana la ce procent din salariu tatalui ei are dreptul fiica mea?

Multumesc, anticipat!
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Poprire salar fostul sot pensie alimentara dana_1975 dana_1975 Se poate pune poprire pe salarul fostului sot ptc ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu? Am luat legatura cu un executor judecatoresc si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara restanta S.Cristina S.Cristina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: In aprilie 2008 am inaintat cererea de divort, avand si doi copii minori. In Iunie 2009 s-a ... (vezi toată discuția)